Pages

tiistai 10. toukokuuta 2011

Pari Internetin kilpailua vanhojen korttien kera

Oi, ihanaa! Sain 100€:n lahjakortin Sinelliin ja tiesin heti lahjakortin saatuani, mitä sillä aikoisin tilata. Olen jo jonkin aikaa katsellut erilaisia kuvioleikkureita sekä kohokuviointivälineitä. Nyt sitten tilasin Sinellistä Sizzix leikkuri Big Shot -laitteen. En malttaisi odottaa tilauksen saapumista ja laitteen testaamista :) Sitten saa taas uusia somisteita kortteihin sekä myös muuhun askarteluun.

Sinellistä puheenollen verkkokaupassa on menossa Kaunein Hääkutsu -kilpailu. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa askartelija. Hääkutsun tai muun -askartelun ei siis ole tarvinnut olla oikeasti hääkäytössä. Palkinnot ovat hienot - tosin tässä(kin)  kilpailussa miinuspuoleksi voisi ehkä sanoa sen, että kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden julkaista töitä myöhemmin. He lupaavat laittaa tekijöiden nimet julkaisuun mukaan, mutta palkkiota ei makseta. No, itse ajattelin tähän kipailuun osallistua :) Täytyy ryhtyä suunnittelemaan, mitä sitä näpertelisi ja lähettäisikö sinne pelkän hääkutsun vai osallistuisiko kilpailuun jollain askartelukokonaisuudella.

Toinen kilpailu, josta ajattelin mainita ja josta monissa blogeissa on jo mainintaa, on Taika-lehden Vuoden Askartelija -kilpailu. Saa nyt nähdä, pistänkö portfolion sinne menemään... Tosin miulla on sellainen tunne, että JOS tähän kilpailuun osallistuisin, nyt kesän aikana pitäisi tehdä jotain paljon hienompia näpertelyjä. En tiedä, jaksanko tähän panostaa. Katsotaan ja tuumataan sitä kesällä :)


Tähän loppuun liitän vielä pari kuvaa vanhoista onnittelukorteista, joita ei blogissa ole :)


Kukat ja mehiläinen

Pinkin sydämellinen kortti

0 kommenttia:

Lähetä kommentti