Pages

maanantai 14. lokakuuta 2013

Vauvakutsut


Reilu viikko sitten yllätimme hyvän ystäväni vauvakutsuilla :)  Me vieraat veimme tarjottavat nyyttärimeiningillä. Kun etsiskelin netistä ideoita kutsuja varten, törmäsin useammassa amerikkalaisessa blogissa vesimelonista tehtyihin vauvanvaunuihin. Vaunut näyttivät niin hauskoilta, että päätin itsekin tehdä sellaisen. Ennen taiteilemista ja vesimelonin halkaisemista katsoin youtubesta pätkän, miten vaunut on tehty ja miten esim. appelsiinirenkaat saa pysymään vaunuissa kiinni. Esimerkiksi tämä video on hyvin selkeä: http://www.youtube.com/watch?v=4yl7D_eByf8

Täältä meidän kaupasta ei isoa vesimelonia löytynyt, joten jouduin tyytymään pienempään. Minun tekemistä vaunuista tuli tällaiset:
Askartelin kutsuille myös viirin ja laitoimme ilmapalloja sinne ja tänne koristeeksi. (Kuva valmiista kahvipöydästä kaikkine tarjottavineen jäi ottamatta..)Ohjelmassa meillä oli alkumaljojen jälkeen kierros, jonka aikana kukin vuorollaan kertoi nimensä ja mistä tuntee odottavan äidin. Lisäksi olimme etukäteen askarrelleet sivun, jossa jokainen antoi (humoristisia) vinkkejä, miten odottava äiti "pärjää" kahden pienen lapsen kanssa. Nimikierroksen aikana esittelimme sivut ja sen jälkeen sivut koottiin yhteen oppaaksi äidille. Jokainen oli keksinyt hienoja ja hauskoja vinkkejä. Erityisesti pirkka-tyylinen sukkahousuvinkki jäi mieleen ;D  Sitten vuorossa oli perinteinen vauvaveikkaus:Vauvaveikkailujen jälkeen me&i-esittelijä Sanni saapui kutsuille. Koska odottavalla äidillä oli jo yksi kohta 2-vuotias lapsi ja vauvatavaroita heiltä löytyy, päätimme kutsuvieraiden kanssa kukin lahjoittaa tietty summa rahaa äidille me&i-tilausta varten. Askartelin äidille me&i-vaateketjun lahjakortin, joka yhdessä annettiin ennen esittelijän saapumista. Odottava äiti sai tilata vaatteita itselleen, isolle sisarukselle ja vielä vatsassa olevalle vauvalle. Myös toki vieraat sai tilata itselleen vaatteita. Vaate-esittely oli mielestäni erittäin onnistunut, kiitos Sannille! Hän huomioi raskaana olevaa äitiä hyvin. Hän kertoi ja esitteli, mitä samoja vaatteita voi käyttää nyt ja synnytyksen jälkeen sekä mitkä vaatteet olisivat hyviä imetyksessä sekä lasten kanssa leikkiessä.

Vaate-esittelyn jälkeen kahviteltiin ja seurusteltiin vapaasti. Sen ihmeempää ohjelmaa ei keritty ottaa eikä sitä oikeastaan kaivattukaan.

3 kommenttia:

jenni kasurinen kirjoitti...

Oli kyllä huippu ihanat vauvakutsut ja ihana kun saimme yllättää tulevan äidin <3

Ceraci kirjoitti...

Ihanan kuuloiset vauvakutsut. Minä olen odottanut, että joku ystävistäni olisi raskaana, niin pääsisi järkkäilemään kutsuja. :D

Ninna kirjoitti...

jenni: Niin oli mukavaa :) Täytyy koettaa lähetellä teille niitä valokuvia :)

Ceraci: Kutsujen suunnittelu ja järjestäminen on kyllä kivaa :)

Lähetä kommentti