Pages

maanantai 26. toukokuuta 2014

Äitienpäiväaskarteluja: kortteja ja pilttipurkista kukkamaljakko


Jepjep, äitienpäivää vietettiin reilu kaksi viikkoa sitten. Töiden, harrastusten ja perhe-elämän hulinasta ja kiireestä johtuen tuon äitienpäiväaskartelut vasta nyt tänne blogiin.

Tytön (2v 4kk) kanssa askarreltiin mummoille kädenjälkikortit. Meidän neiti innostui eräänä päivänä toukokuun alussa vesiväreillä maalaamaan käsiään ja länttäämään käsiä paperille. Toki sormivärit olisi tähän touhuun paljon parempi keksintö! Myöhemmin kuitenkin keksin käyttää näitä kädenjälkiä hyödyksi äitienpäiväaskartelussa. Yhdessä tytön kanssa liimattiin kädenjäljet korttipohjalle. Tyttönen sai erilaisista askartelutarvikkeista valita koristeet kortteihin ja liimata ne haluamiinsa kohtiin. Tällaiset korteista sitten tuli :)


Äitienpäivänä sain aamupalan, kortin ja lahjat sänkyyn. Tyttö oli hoidossa askarrellut sydänkortin, ja sen taakse kirjoittanut oman nimensä <3


Lahjaksi tyttö oli hoidossa askarrellut kukkamaljakon. Pilttipurkki on koristeltu sormiväreillä ja päälle on tehty paperikukka, jonka päälle on liimattu silkkipaperipalloja. Kiva askarteluidea! :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti