Pages

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Paperinaruletti

Paperinaruletti oli suht nopea ja helppotekoinen koriste.


Letin ja lehdet tein ohuesta, tummansinisestä paperinarusta ja ruusut sitten tummanpunaisesta paksusta paperinarusta.

Leikkaa sinisestä paperinarusta haluamasi määrä samanpituisia paperipätkiä. Sido nippu toisesta päästä tiiviisti kiinni paperinarulla tai miksei rautalangallakin sitä voisi tehdä. Letitä haluamasi pituinen letti ja sido letin loppupää samalla tavalla kuin alkupää. Tasoita tarvittaessa päät.

Tee paperiruusut: Avaa paperinarua tarvitsemasi pätkän verran (eli kuinka suuren ruusun tahdot). Kierrä sitä rullalle ja liimaa nauhan pää kiinni rullaan. Kiinnitä ruusut lettiin pujottamalla ruusun toinen pää letin läpi. Kiinnityksessä en käyttänyt paperinarua enkä rautalankaa. Ruusut pysyvät letissä kiinni hyvin ilman kiinnitysvälineitä.

Tee vielä lehdet: Leikkaa sopivanpituisia pätkiä sinisestä, ohuesta paperinarusta lehtiä varten. Pujota pätkä ensin lettiin. Avaa sitten molemmilta puolilta narua ja jätä narun päihin pienet pätkät avaamatonta narua. Tähänkään ei tarvita mitään kiinnitysvälineitä.Mie kiinnitin kranssin keittiönseinään sinitarroilla. Jos haluat, voit kuitenkin kiinnittää letin molempiin päihin joko paperinarua tai sitten jotain muuta koristenauhaa ripustusnauhaksi.

2 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Nätti, minä en oikein osaa tehdä mitään paperinarusta :)

Ninna kirjoitti...

Kiitos :) Mutta olet taitava tekemään kaikenlaisia muita kädentaitotöitä. Ei kuin vain paperinaruakin kokeilemaan, jos kiinnostusta löytyy :)

Lähetä kommentti