Pages

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Paperimassaenkeli ja -tähti


Tänään muistin taas uudestaan, kuinka lyhyt aika jouluun on. Joulukuvastoja alkaa tulla postista ja kaupoissa myydään jo joulukarkkeja <3 Itsekin olen joululahjoja alkanut miettiä ja pikkuhiljaa hommata. Tänä vuonna meidän joulu tulee olemaan ihanan erilainen pienen prinsessamme kanssa :)  Täytyisi vain päättää, missä joulua vietetään. Mutta ehkä se tässä selviää...

En ihan vielä ala tuoda tänne enempää joulua kuin mitä nyt tuon. Tosin näitä paperimassakoristeita voi kyllä pitää esillä muulloinkin kuin jouluna.

Jokunen vuosi sitten teimme siniseksi (ja haaleanpunaiseksi) värjätystä paperimassasta enkeli- ja tähtikoristeita. En nyt muista, mitä väriä paperimassan joukkoon laitettiin, mutta veikkaan, että se oli joko vesi- tai kangasväriä. Enkelikoristetta varten sinisestä paperimassasta tehtiin kolmioita vartaloksi ja punaisesta paperimassasta pieniä palloja pääksi. Pääksihän sopisi yhtä hyvin myös massapallo. Siivet on kuultopaperin tapaisesta paperista ja hiukset askarteluhiuksista muotoiltu. Tähdessä taas apuvälineenä on käytetty piparkakkumuottia. Sivut on koristeltu kultaisella hileellä.


Joulunodotus alkaa kohta, ellei ole jo alkanut :)

2 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Nämä ovat tosi kivoja kanssa.

Ninna kirjoitti...

:)

Lähetä kommentti