Pages

perjantai 12. lokakuuta 2012

Pitkästä, pitkästä, pitkästä aikaa: Hei!


Voisin aloittaa samoilla sanoilla kuin viimeksi: Hui, kun viime käynnistäni on aikaa! Ihan oikeasti siitä on aikaa!! Syksyllä 2011 ensin meni kuukausi, etten edes käynyt täällä. Sen jälkeen yritin toitottaa itselleni, että kameraa voisi käyttää vähän ahkerammin, jotta saisin päivitettyä blogiani kuvien kera. Mutta ei.. Sitten meni seuraava kuukausi ja useampikin, ja kohta jo synnytin. Elämäni viime vuoden syksystä tähän päivään asti on ollut jonkinlaista hulapaloota. Siihen on kuulunut:

- opiskelua
- raskausmyrkytyksen oireita ja sen johdosta noin pari viikkoa oleskelua sairaalassa odottaen synnytystä
- pienen tytön syntyminen tammikuussa
- uuden elämän opettelua vauvan kanssa
- stressaamista vauvan erittäin runsaiden puklaamisten vuoksi ja sen seuraukset vauvan kasvulle
- syksyllä 2012 taas opiskeluiden jatkumista
- syksyllä 2012 muutto uuteen kotiin


Välillä olo on ollut liiankin stressaavaa, mutta nyt alkaa helpottaa. Tänään ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja herättää blogini henkiin. Vaan kun viime kirjautumisesta oli aikaa reilu vuosi(!!!!), huomasin, että olen unohtanut käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kokeilin erilaisia nimimerkkejä ja sähköposteja ja salasanoja, ja noin puolen tunnin taistelun jälkeen pääsin kuin pääsinkin kirjautumaan bloggeriin. Alkuun salasanamuistuttajista yms. ei meinannut olla apua, mutta viimein onnistuin ja täällä ollaan! :D

Viimeisen vuoden aikana en ole kauheasti kerinnyt tehdä käsitöitä tai askarteluja. Joitakin pieniä juttuja olen tehnyt, kuten esimerkiksi vauvalle sukkia, vauvakirjan, loru- ja laulukortteja.. Tänään kuitenkin teimme 9kk vanhan tyttöni kanssa mummolle synttärilahjan: pienen taulun. Ensin piirsin tytön käden jäljet taulupohjalle. Sen jälkeen annoin hänen valita akryyliväreistä kaksi väriä. Neiti otti punaisen ja keltaisen värin. Ja sitten ei kuin vain "sotkemaan" :D Kauaa maalaaminen ei tyttöä kiinnostanut, mutta jonkinlaiset sivallukset tauluun hän sai aikaiseksi. Ja tällainen siitä tuli:


Koetan jatkossa olla HIEMAN aktiivisempi blogini pitäjä ja päivittäjä  :)

Raikasta syksyn jatkoa kaikille! Saa nähdä, milloin ensimmäiset lumihiutaleet saapuvat :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti